У Раді сталася бійка між нардепами

Читать на русском
У Верховній раді у четвер, 17 червня, відбулася бійка між депутатами зі Слуги народу і ОПЗЖ після слів Микити Потураєва.
фото t.me/oleksiihoncharenko

У Верховній раді в четвер, 17 червня, сталася бійка між депутатами зі «Слуги народу» і ОПЗЖ. Причиною стало висловлювання нардепа від СН Микити Потураєва.

Так, сьогодні у Раді під час обговорення правок до законопроекту про реформу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення глава комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, нардеп «Слуги народу» Микити Потураєв висловився на тему, коли в Україні закінчиться «епоха бідності».

Микита ПотураєвНародний депутат України

«Я скажу свою позицію, як голова комітету. Нас запитували - коли завершиться епоха бідності? Тоді, коли завершиться епоха брехні. А завершиться вона тоді, коли народ витягне цю фракцію (ОПЗЖ - ред.), сукупні доходи якої такі ж, як річний бюджет України, і розстріляє. На жаль, ми демократична країна. І змушені йти повільно і знищувати вас політично!», - заявив Потураєв.

Після цих слів до трибуни підійшов нардеп ОПЗЖ Ілля Ківа і інші представники політсили. Ще через кілька хвилин між нардепами зчинилася бійка. При цьому представники ОПЗЖ вимагали від Потураєва публічних вибачень за свої висловлювання.

Спікер парламенту Дмитро Разумков змушений був оголосити перерву в засіданні на 15 хвилин. Пізніше депутати повернулися до роботи.

«Шановні колеги, хочу до всіх звернутися в цьому залі. Давайте думати, що ми і коли говоримо. Нас дивляться люди, які нас сюди обирали. Щоб нам не червоніти, коли каденція закінчиться», - заявив Разумков.

Після перерви Микита Потураєв все ж вибачився за свої висловлювання.

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Нагадаємо, правки до законопроєкту про реформу Нацради з ТБ Рада розглядала другий день поспіль.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: