В ОПУ напрацьовують додаткові закони щодо олігархів – Подоляк

Читать на русском
В Офісі президента України готують ряд законопроєктів щодо олігархів, які доповнять вже поданий Володимиром Зеленським.
фото РБК-Україна

В Офісі президента України готують ряд законопроєктів щодо олігархів. Вони будуть працювати в комплексі з уже поданими в Раду.

Про це розповів радник голови ОП Михайло Подоляк, передає УП.

Мінус Медведчук: як Зеленський за допомогою закону хоче знищити в Україні олігархатЯк Володимир Зеленський буде знищувати олігархат в Україні і які в цьому є ризики, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Законопроект вже внесений до Верховної ради президентом Володимиром Зеленським. Коли він буде прийнятий, норми закону забезпечать захист суспільства від деструктивного впливу олігархів...Але слід розуміти, що це не єдиний законопроєкт, який сприятиме перетворенню олігархів у звичайних великих бізнесменів. Цей законопроект, коли його підтримають депутати, буде працювати в комплексі з іншими вже існуючими законодавчими актами і тими, які ще розробляються», - сказав він.

Він нагадав, що президент «не хоче загнати в глухий кут великий бізнес».

«У всіх відповідних суб'єктів буде час для того, щоб перейти в систему цивілізованих правил. Але якщо якісь олігархічні структури будуть протидіяти, вони отримають негайну відповідь від держави», - додав Подоляк.

Нагадаємо, напередодні президент Володимир Зеленський вніс в Раду даний законопроєкт.

Сьогодні текст президентського законопроєкту про олігархів з'явився на сайті парламенту.

У коментарі «Слово і діло» експерт дав прогноз, чи вдасться обмежити вплив олігархів на політику за допомогою нового закону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: