Із «комітету Шуфрича» відкликали представників партій ЄС і «Батьківщина»

Читать на русском
Партії Європейська солідарність та Батьківщина відкликали своїх представників з парламентського комітету з питань свободи слова, головою якого може стати Нестор Шуфрич.
Ілюстративне фото.

Партії «Європейська солідарність» та «Батьківщина» відкликали своїх представників з парламентського комітету з питань свободи слова, головою якого може стати Нестор Шуфрич.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Радіо Свобода».

Шуфрич очолить комітет Ради з питань свободи слова: що пишуть у соцмережахНестор Шуфрич очолить парламентський комітет зі свободи слова. Слово і Діло зібрало, що про це думають у соцмережах.

Таким чином склад комітету зменшився до п’яти депутатів: один від партії «Опозиційна платформа – За життя» й чотири – від «Слуги народу».

Кандидат на посаду голови комітету Нестор Шуфрич заявив, що він засмучений зменшенням кількості членів комітету в той час, коли відбуваються напади на журналістів.

Нагадаємо, 27 серпня підготовча група з організації першого засідання Верховної Ради IX скликання затвердила керівників, заступників і секретарів 23 комітетів. Їх має затвердити сесійна зала.

Комітет із питань свободи слова може очолити Нестор Шуфрич (ОПЗЖ), першим його заступником може стати Альона Шкрум («Батьківщина»), а секретарем – Сергій Швець («Слуга народу»).

Партія «Голос» звернулася до президента України Володимира Зеленського та партії «Слуга народу» з вимогою не допустити обрання головою комітету з питань свободи слова Верховної ради представника «Опозиційної платформи – За життя» Нестора Шуфрича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: