НАБУ та САП повідомили про підозру ще двом особам, причетним до розкрадання землі

Читать на русском
Антикорупційні правоохоронні органи повідомили про підозру ще двом особам, які можуть бути причетні до розкрадання землі.

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру у причетності до розкрадання понад 13 га землі під Києвом адвокату та депутату Гатненської сільської ради Київської області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланнями на прес-служби САП і НАБУ.

«Керівником САП повідомлено про підозру ще 2 особам у справі щодо незаконного заволодіння особливо цінними землями Національної академії аграрних наук України у 2013-2014 роках вартістю майже 42,5 млн гривень. Оскільки вищевказані особи є адвокат та депутат місцевої ради, повідомлення про підозру було здійснено особисто Назаром Холодницьким», – йдеться в заяві САП.

Водночас у НАБУ уточнили, що вказані особи раніше обіймали посади головного вченого секретаря НААН та заступника начальника Головного управління Держземагентства в Київській області.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру віце-президенту НААН Ануш Балян. Пізніше, в прокуратурі розповіли деталі цієї справи. А у НАБУ оприлюднили схему заволодіння землею під Києвом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: