«Воля народу» не бойкотувала Раду, незважаючи на ігнорування мораторію на відключення світла та газу

Читать на русском
Нардеп Рибчинський провалив обіцянку про те, що Воля народу бойкотуватиме Раду, якщо не запровадять мораторій на відключення населенню світла та газу під час опалювального сезону.
Євген РибчинськийСлово і Діло

Народний депутат України Євген Рибчинський не виконав обіцянку про те, що депутатська група «Воля народу» оголосить бойкот і не братиме участь у пленарних засіданнях, якщо постанова про запровадження тимчасового мораторію на відключення світла та газу населенню буде проігнорована.

Таку обіцянку він дав 16 жовтня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Якщо постанова №8108 (про тимчасовий мораторій на відключення населенню електроенергії й газу під час опалювального періоду – ред.) і надалі ігноруватиметься комітетом, депутатська група «Воля народу» оголосить бойкот і не братиме участь у пленарних засіданнях», – заявив він під час Погоджувальної ради.

До 19 листопада 2018 року комітет із питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки провів кілька засідань, але в порядку денному не розглядалася згадана Рибчинським постанова.

Проте майже вся депутатська група «Воля народу» 23 листопада підтримала держбюджет-2019. До речі, Рибчинський також брав участь у голосуванні. Тому обіцянка нардепа отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Рибчинський дав 8 обіцянок, з яких 3 виконав і стільки ж – провалив.

Нагадаємо, як працює народний депутат Євген Рибчинський, читайте в нашій рубриці «Обіцянки країни чудес».

Як фракції голосували за запровадждення в Україні воєнного стану – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: