Підвищення тарифів в 2016-му: Тимошенко провалила обіцянку організувати протести

Читать на русском
Згадуємо обіцянку Юлії Тимошенко 2016 року – лідерка Батьківщина хотіла влаштувати протести проти підвищення тарифів.

Два роки тому лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко обіцяла влаштувати мітинг проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, якщо це рішення не вдасться скасувати через суд.

«Київський окружний адміністративний суд уже почав розгляд по суті нашого позову щодо незаконності підвищення вдвічі ціни на газ і, як результат, підвищення вдвічі тарифів на тепло й гарячу воду. Якщо ми не зможемо законними шляхами скасувати ці тарифи, ми будемо звертатися до народу, ій до підвищення тарифів на опалення, починаючи з жовтня, ми будемо просто піднімати людей», – заявила нардеп 31 серпня 2016 року.

Тимошенко обещала организовать митинг против повышения тарифов ещё в 2016 годуСлово і Діло

Через місяць, 29 вересня, з'явилась інформація про те, що «Батьківщина» здійснює підготовку для проведення протестів. Так, наближена до партії громадська організація закупила велику кількість наметів, а сама «Батьківщина» запланувала на 11 жовтня «репетицію» осінніх масових заходів.

Розгляд позову «Батьківщини» в суді затягнувся, проте політична партія восени жодних акцій протесту не проводила. Тому Тимошенко свою обіцянку провалила.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко має намір балотуватися на виборах президента України в 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: