Помпео: Кремль планує повторити втручання у вибори США

Читать на русском
Керівник американського Держдепартаменту заявив, що Росія намагається ускладнити життя всім американцям.
Майк Помпео

Державний секретар Сполучених Штатів Америки Майк Помпео заявив, що Кремль планує повторити спробу втручання в американські проміжні вибори в Конгрес місцевих органів влади, які відбудуться в листопаді.

Про це він заявив в інтерв'ю телекомпанії CBS, повідомляє «Слово і Діло».

Політик нагадав про висновки розвідки США про те, що РФ втручалася в американські президентські вибори-2016. У США прогнозують, що Кремль планує повторити своє втручання на проміжних виборах до Конгресу в листопаді. Відповідаючи на питання про наміри Кремля, Помпео підкреслив: «Не сумніваюся, що РФ докладає всіх зусиль, щоб ускладнити життя всім американцям».

«Це триває десятиліттями, тому американський народ повинен знати, що уряд США активно працює над тим, щоб РФ, Китай, Іран і Північна Корея, все ті, у кого є злі наміри щодо Америки, не мали можливості істотно втручатися в американські вибори. Ми старанно працюємо над цим, і я впевнений, що ми зможемо цього домогтися», – сказав він.

Помпео заявив, що адміністрація президента США впевнена в безпеці майбутніх виборів. Він також додав, що Білий дім буде жорстко протидіяти РФ.

Нагадаємо, Трамп звинуватив Китай у втручанні в вибори США. Раніше президент США затвердив санкції за втручання у вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: