Луценко розповіла, коли Рада буде голосувати за реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
У президента України Петра Порошенка спрогнозували, коли закон про реінтеграцію Донбасу винесуть на голосування.
Ірина Луценко

Законопроект про реінтеграцію Донбасу, до якого подано понад 2 тисячі поправок, може бути винесено на голосування 13-19 листопада.

Про це в ефірі телеканалу «Інтер» повідомила представник президента у Верховній Раді, народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ірина Луценко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«До комітету з питань нацбезпеки, який очолює Сергій Пашинський, надійшло понад 2 тисячі поправок до цього закону», – повідомила Луценко.

За її словами, зараз відбувається систематизація представлених поправок, багато з яких не стосуються тіла законопроекту і суперечать його принципам.

«На 6 листопада заявлений комітет (засідання), де ці поправки будуть розглядатися... Продовження розгляду цього законопроекту і подовження роботи над поправками, напевно, буде і 8 листопада. Думаю, до кінця другого пленарного тижня (13-19 листопада) він буде винесений до зали, якщо встигнуть народні депутати», – зазначила нардеп.

Луценко додала, що «поспішність у роботі над таким важливим законопроектом недоречна».

Нагадаємо, у президента України Петра Порошенка побоюються за долю закону про реінтеграцію Донбасу.

Раніше спікер Верховної Ради Андрій Парубій закрив засідання не отримавши позитивного голосування по закону про реінтеграцію Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: