Пообіцяв і не звітує: як нардеп Валентиров виконує обіцянку про виїзні медичні огляди

Читать на русском
Нардеп-мажоритарник із Запорізької області пообіцяв регулярно проводити в окрузі виїзні медичні огляди, але про їхню долю наразі нічого не відомо.
Сергій ВалентировФото з відкритих джерел

Народний депутат Сергій Валентиров, який у парламенті представляє одномандатний виборчий округ №81 із центром у місті Токмак, у лютому пообіцяв мешканцям свого округу регулярно організовувати виїзні медогляди, але через півроку про них ні слуху, ні духу.

«Слово і Діло» змушене констатувати це після ретельних пошуків інформації щодо того, як же виконується ця обіцянка. Поки що жодного підтвердження її виконання аналітики порталу не знайшли.

Мова йде про соціальний проект, який депутат назвав «Здоровий округ 81». «Соціальний проект «Здоровий округ 81», який проходить під патронатом народного депутата України Сергія Валентирова, направлений на те, щоби компенсувати нестачу медичних кадрів у сільській місцевості і забезпечити жителям сіл району можливість звернутися до кваліфікованих лікарів», – йшлося в дописі на сторінці депутата в Facebook від 23 лютого.

Тоді, за даними нардепа, такі медогляди вже пройшли в двох населених пунктах округу. Тоді ж він заявив, що планує продовжувати цю практику.

Оскільки жодних даних щодо виконання цієї обіцянки «Слово і Діло» не має, поки що вона залишається зі статусом «у процесі». Він буде змінений, як тільки депутат прозвітує про свою роботу в цьому напрямку, або ж ми отримаємо достовірні дані з інших джерел. Повідомити їх можна за електронною адресою [email protected].

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: