Хто з політиків засвітився в прориві українського кордону разом із Саакашвілі?

Читать на русском

Прорив кордону прихильниками екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі в пункті пропуску «Шегині» відмінно послужив українським політикам: «внесення тіла» одночасно дозволило їм нагадати про себе виборцям у класичному амплуа борців зі «злочинною владою», причому в динаміці. Ми підготували групове фото політичної трупи на випадок, якщо хтось із них недоотримав ефірного часу.

Крім семи сотень простих учасників, у феєричному шоу на українсько-польському кордоні за участю зірки українсько-грузинської політичної сцени Міхеіла Саакашвілі взяла участь і заслужена прима українського політикуму Юлія Тимошенко.

Разом із ними у феєрії, що затьмарила вибух машини в центрі Києва, ситуацію на фронті та в економіці, брали участь Сергій Власенко («Батьківщина»), Павло Костенко («Самопоміч»), позафракційні Дмитро Добродомов та Юрій Дерев'янко. Крім того, до дійства долучився й екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

Саакашвілі заявив про крадіжку українського паспортаКолишній губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі заявив, що український паспорт у нього вкрали вже після того, як він прорвався через кордон.

Нагадаємо, 11 вересня президент Петро Порошенко прокоментував перехід Саакашвілі через кордон. Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що прорив кордону прихильниками політика є атакою на українську державність.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: