Суд арештував майно Добкіна

Читать на русском
Печерський районний суд Києва заарештував два автомобіля, два будинки, земельну ділянку та винний льох депутата Верховної Ради Михайла Добкіна.

Печерський районний суд Києва заарештував два автомобіля, два будинки, земельну ділянку та винний льох депутата Верховної Ради Михайла Добкіна.

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на відповідне рішення слідчого судді Галини Матійчук, пише «Слово і Діло».

Судний день для Добкіна: ВР потрібно було обрати когось, щоб «віддати на поталу»Директор Центру стратегічних комунікацій оцінив голосування ВР та дозвіл на арешт Михайла Добкіна.

Згідно з документом, досудовим розслідуванням встановлено, що Добкін, діючи за попередньою змовою з групою осіб, зловживаючи своїм службовим становищем в інтересах третіх осіб, шляхом обману сприяв привласненню земельних ділянок на території Харкова загальною площею 77,78 га, чим завдав збитків територіальній громаді на загальну суму 226,97 млн ​​грн.

На судовому засіданні слідчий зазначив, що інкримінованою депутату статтею Кримінального кодексу передбачено покарання з конфіскацією майна, а значить, необхідно накласти арешт на майно підозрюваного з метою виконання цієї норми надалі.

Суд у повному обсязі задовольнив клопотання ГПУ й наклав арешт на майно Добкіна.

Заарештовані 2 житлових будинки загальною площею 1 136,9 кв. м, а також винний льох площею 195,4 кв. м. Крім того, під арешт потрапили 2 автомобіля Toyota Land Cruiser 2007 і 2013 років випуску та земельна ділянка площею 0,0083 га.

Нагадаємо, раніше Добкін розповів, що заважає йому внести 50 мільйонів застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: