Турчинов розповів, де шукати «аргументи», щоб примусити РФ звільнити українських заручників

Читать на русском
Турчинов закликає посилити роботу контррозвідки та військових, щоб знаходити російських агентів та військових злочинців, яких можна обміняти на українських політв'язнів.

Україна має посилити роботу контррозвідки та військових, щоб знаходити російських агентів та військових злочинців, яких можна обміняти на українських політв'язнів.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав секретар РНБО Олександр Турчинов, передає «Слово і Діло».

«Сенцов, Сущенко, Кольченко … Надзвичайно боляче те, що до цього беззаконня Путіна почали звикати не лише за кордоном, але й в Україні. Це неприпустимо... Не вистачає аргументів, щоб примусити РФ звільнити захоплених заручників? Необхідно їх знаходити, посиливши зусилля контррозвідки та військових у виявленні російської агентури, військових злочинців та колаборантів, яких можна обміняти на наших патріотів», – наголосив Турчинов.

Він привітав українського режисера Олега Сенцова, якого утримують у російській в'язниці, з днем народження, й зауважив, що той з першого дня арешту тримався мужньо й гідно, тож його не змогли зламати ані тортури, ані обіцянки звільнення в обмін на співпрацю.

Перша заступниця голови ВР Ірина Геращенко звернулася до «Новой газеты», «яка щодня друкує звернення матері військового злочинця Агеєва», з пропозицією опублікувати звернення матері Олега Сенцова. Також вона закликала ЄС негайно запровадити санкції проти росіян зі «списку Сенцова».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: