Два подання на зняття недоторканності з нардепів повернуті до САП

Читать на русском
У Генпрокуратурі повідомили про повернення на доопрацювання двох подань на зняття недоторканності з нардепів.

Генеральна прокуратура направить до Верховної Ради подання на зняття недоторканності з народного депутата Геннадія Бобова, а два інших уявлення були повернуті на доопрацювання до Спеціалізованої антикорупційну прокуратуру.

Про це на власній сторінці в Facebook написала прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, повідомляє «Слово і Діло».

«Вивчивши матеріали трьох подань на народних депутатів в частині фактажу, сьогодні було прийнято рішення направити до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Геннадія Бобова», - заявила Сарган.

Юрій Луценко: генеральний колекціонер депутатської недоторканностіЗаяви Юрія Луценка про намір вимагати у Верховної Ради зняття недоторканності з низки народних депутатів поки не підкріплені жодною доведеною до кінця гучною справою.

За її словами, два інших уявлення на зняття недоторканності з нардепів Євген Дейдея і Андрія Лозового були повернуті в САП на доопрацювання.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро підтвердило розслідування щодо двох із трьох нардепів, з яких ГПУ хоче зняти недоторканність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: