Киянам знову почали відключати гарячу воду

Читать на русском
У Києві буде припинено гаряче водопостачання через гідравлічних випробувань тепломереж в деяких районах.

З 3 і 4 травня гаряче водопостачання через гідравлічні випробування тепломереж буде припинене для частини споживачів Святошинського і Подільського районів столиці.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго», пише «Слово і Діло».

Так, з 3 по 17 травня випробування тепломереж проводяться від районної котельні «Веркон». На цей період гаряче водопостачання тимчасово припинено для 24 житлових будинків, 1 дитячого садка і 11 відомств в Святошинському районі.

Нарахувань менше – тарифи вищі: чому ситуація із субсидіями може ускладнитисяНезалежний експерт з енергетичних питань пояснив, чому ситуація довкола отримання субсидій може ускладнитися.

З 4 по 18 травня випробування тепломереж проводяться від районної котельні «Виноградар». На цей період гаряче водопостачання тимчасово припинено для 245 житлових будинків, 5 лікувальних установ, 24 дитячих садків, 13 шкіл і 70 відомств в Подільському районі столиці.

Гідравлічні випробування - це метод діагностики, який застосовується щорічно відразу після закінчення опалювального сезону і по серпень включно, щоб завчасно виявити і виправити до початку наступного опалювального сезону пошкоджені і зношені ділянки тепломереж.

Зазначимо, що «Київенерго» може відключити від гарячого водопостачання майже весь лівий берег.

Нагадаємо, компанія «Київгаз» обмежила газопостачання 40 котелень енергокомпанії «Київенерго» через борги за послуги розподілу газу.

Раніше у зв'язку з несприятливими погодними умовами і низькою температурою повітря графік гідровипробувань столичних тепломереж перенесли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: