Насіров вийшов із Лук'янівського СІЗО

Читать на русском
Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров залишив камеру слідчого ізолятора після внесення застави в розмірі 100 мільйонів гривень.

Відсторонений глава Державної фіскальної служби Роман Насіров залишив камеру слідчого ізолятора після внесення застави в розмірі 100 мільйонів гривень.

Насіров заявив, що не збирається залишати країну після внесення застави, повідомляє телеканал «112 Україна», пише «Слово і Діло».

«Я дуже вдячний родині, вони знайшли цю шалену суму. Але краще вже бути без вини притягнутим до відповідальності, я б краще перебував тут і доводив би свою невинуватість. Але зараз вже думаю, що так навіть краще, буде більше можливостей через спілкування зі ЗМІ, ще раз перевірити всю інформацію, вона означає, що є в підозрі, і швидко довести свою невинуватість», - заявив Насіров.

Він також повідомив, що електронний браслет вже наділи, проте показати його відмовився.

«Відчуваю себе краще, ніж в перші дні суду. Я далі хочу поїхати в лікарню, щоб лікарі могли добре оглянути. У слідчому ізоляторі був час відпочити, почитати матеріали, але впевнений, що лікарі швидко зможуть повернути нормальний стан. З понеділка почну повноцінний захист у цій справі», - зазначив Насіров.

Американці проти Романа Насірова. Хто посадив головного фіскалаПолітичний оглядач «Слова і Діла» Ольга Василевська-Смаглюк намагається відповісти на найголовніші запитання в справі арешту Насірова.

Він заявив, що не збирається залишати країну після внесення застави.

«Немає ніякої провини, все інкриміноване безпідставно. Я як не збирався їхати, так і не збираюся, я буду вдома. Зараз я їду додому», - сказав Насіров.

Як повідомлялося, в четвер за Насірова внесли заставу в розмірі 100 мільйонів гривень.

Насіров підозрюється в завданні збитків в 2 мільярди гривень. За даними слідства, він брав необгрунтовані рішення про відстрочення рентної плати за видобуток корисних копалин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: