Насіров завдав 2 мільярди збитків Бюджету України – Холодницький

Читать на русском
Дії глави Державної фіскальної служби Романа Насірова заподіяли значної шкоди державному бюджету. САП клопоче про відсторонення його від обійманої посади.

Роман Насіров заподіяв збитків державному бюджету більше, ніж на 2 мільярди гривень.

Прокуратура клопоче про відсторонення глави Державної фіскальної служби України Насірова, - заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на телеканал «112 Україна».   «Слідство вважає, що діями Романа Насірова завдано збитків державному бюджету на понад 2 млрд грн. На даний час прокурорам доручено підготувати клопотання про обрання запобіжного заходу щодо глави фіскальної служби Насірова, а також про відсторонення його від посади», - сказав Холодницький.

Прокурор підкреслив, що оголошення Насірову підозри ще не означає звинувачення, для цього у НАБУ є два місяці в рамках досудового розслідування, тобто до третього травня 2017 року.

«Прокурори визнали докази детективів достатніми для оголошення підозри. На нараді, яка передувала всім цим подіям, пообіцяли, що вони протягом тих 2-ох місяців його завершать. Я, як керівник САП і процесуальний керівник у цьому виробництві, заборонив розголошення будь-яких даних досудового розслідування. Я проти розслідування в прямому ефірі. Коли буде клопотання про обрання запобіжного заходу або відсторонення від посади, буде повідомлення додатково», - заявив Холодницький.

Нагадаємо, сьогодні НАБУ затримало голову фіскальної служби Насірова.

Також Насірова вручили підозру, у нього стався інфаркт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: