Бойовики «луплять» по промзоні, ніякого затишшя немає – Жебрівський

Читать на русском
Глава Донецької ВЦА Павло Жебрівський розповів про ситуацію в Авдіївці та як проходить відновлення інфраструктури міста.

Глава Донецької ВЦА Павло Жебрівський заявив, що бойовики продовжують штурм промзони, Авдіївка знову залишилася без електропостачання.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на 112.

«На жаль, на сьогоднішній день режиму «тиші» не дають. Мені недавно повідомляли, що продовжують «лупити» по промзоні і ніякого затишшя немає», - заявив він.

З приводу відновлення, за його словами, якщо порівнювати з 2014 і 2015 роками, то в результаті загострення 17-го року, більше 800 будинків пошкоджені тільки в самій Авдіївці.

«Де розбило дахи та вікна, ми закрили плівкою, працюють будівельні бригади. Це скоріше не відновлення, а захист від природних катаклізмів. Говорити про швидке відновлення на лінії розмежування - це, мабуть, безперспективно. Ми поки просто закриваємо периметр, щоб далі не тривало руйнування», - повідомив Жебрівський.

Нагадаємо, штурм Авдіївки розпочався 29 січня і тривав кілька днів. У місті було оголошено НС і евакуацію населення. У Мінрегіоні розпорядилися виділити кошти на відновлення міста, а Президент України наказав головам ВЦА допомогти жителям.

Відомо, що ремонтними бригадами вже відновлено 386 будинків і 60 квартир, які постраждали від обстрілів проросійських бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: