Авдіївку обстрілюють щопівгодини – Жебрівський

Читать на русском
Глава Донецької ВЦА Жебрівський повідомив, що окупанти обстрілюють Авдіївку кожні 30 хвилин.

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що сьогодні ввечері окупанти обстрілюють Авдіївку кожні 30 хвилин.

Як передає «Слово і Діло», про це Жебрівський написав на своїй сторінці в Facebook.

«Зараз в Авдіївці кожні 20-30 хвилин чутні віддалені вибухи. Луплять по околицях і позиціях наших військових», - заявив він на своїй сторінці в Facebook.

Він додав, що перші обстріли з артилерії великого калібру по житловому сектору Авдіївки були зафіксовані орієнтовно о 18:20.

«Один снаряд потрапив в будинок на вул. Гагаріна 1. Снаряд пробив перекриття 5 і 4 поверхів і все це обрушилося на третій поверх. Але дивом, плити склалися як картковий будиночок. І під цією порожниною Господь врятував трьох осіб - 2 чоловіків і одну жінку. Рятувальники їх вже звільнили з-під завалів», - додав Жебрівський.

«На жаль отримав поранення осколком в голову житель міста 1973 р.н. Швидка забрала його в лікарню, але рана виявилася несумісною з життям, і він помер в лікарні», - зазначив глава ВЦА.

Нагадаємо, попередній обстріл житлового району Авдіївки припинився, в результаті атаки один мирний житель загинув, ще один отримав поранення.

Глава Донецької ВЦА Жебрівський повідомив, що окупанти обстрілюють Авдіївку кожні 30 хвилин.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: