Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять загострення на військовому та дипломатичному фронтах

Читать на русском
Сьогодні, 9 лютого, о 23.00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу на телеканалі 1+1 гості та експерти обговорять загострення на всіх фронтах – й на Східному військовому, й на Західному дипломатичному.

Сьогодні, 9 лютого, о 23.00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» гості та експерти обговорять загострення на всіх фронтах – й на Східному військовому, й на Західному дипломатичному.

Тема ефіру: «Межі розмежування».

Зазначається, що четвертий рік протистоянь на Сході, а досі немає розуміння, що у нас – «війна», «окупація» чи «ефективний контроль». Та чи можливо у цих умовах продовжувати торгівельні відносини з окупованими землями.

Німеччина має спростувати заяву посла про вибори на Донбасі – ГеращенкоВерховна Рада висловила обурення словами посла Німеччини в Україні Ернста Райхеля про те, що провести вибори на Донбасі можна в присутності російських військ.

З іншого боку – невизначена позиція нового президента США щодо українського питання, неприйнятна для нашої країни заява посла Німеччини та проросійські кандидати у президенти Франції.

Про все це говоритимуть у ток-шоу Міністр закордонних справ Павло Клімкін, нардепи Олексій Гончаренко, Ігор Гузь, Тарас Батенко та Володимир Парасюк.

Нагадаємо, що сьогодні, 9 лютого, розпочинається новий сезон ток-шоу «Право на владу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: