Адвокати Януковича розповіли про його повернення в Україну

Читать на русском
Адвокат Віктора Януковича розповів, коли екс-президент зможе повернутися в Україну для участі в суді.
Віктор Янукович

Адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк розповів, коли екс-президент зможе повернутися в Україну для участі в суді. Це повинно відбутися 30 січня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на 24.ua.

«У нас є інформація про виклик на 30 січня для проведення певних процесуальних дій. З цього приводу особисто Віктор Янукович підписав відкрите звернення до ГПУ, яке завтра буде подано і оприлюднений для суспільства. Зауважу, що він братиме участь в розгляді цієї справи, незважаючи на небажання керівників ГПУ. Але в цей час, з початку справи, це буде дистанційно», - зазначив він.

За його словами, захист Януковича наполягає на якнайшвидшому закінченні розслідування цієї справи і передачі його до суду.

«Захист робить все, щоб якомога швидше було закінчено розслідування у справі. Якщо ця справа все-таки буде розслідувано, будуть встановлені особи, які здійснювали замах на життя мого клієнта, і держава зможе забезпечити безпеку, він братиме участь особисто в цій справі. Поки це буде дистанційно, але участь Януковича буде обов'язковим, і він наполягає на його забезпеченні», - резюмував Сердюк.

Раніше адвокат екс-президента Віктора Януковича Ігор Федоренко відмовився прийняти уточнену підозру в скоєнні державної зради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: