Тимошенко поїхала до США домовлятися про мир на Донбасі

Читать на русском
Тимошенко планує донести до політичного істеблішменту США позицію про неможливість зняття санкцій з РФ.

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко відбула з візитом до США, де має намір провести низку зустрічей із політичним істеблішментом, під час яких викладе своє бачення врегулювання конфлікту на сході України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу політичної сили.

«Я їду до США, щоб зустрітися з конгресменами, сенаторами, майбутніми членами уряду – з тими, хто прийшов із командою нового президента США для того, щоб намагатися побудувати систему захисту національних інтересів України», – цитують слова політика на сайті партії.

Як повідомляється, Тимошенко планує донести до політичного істеблішменту США позицію про неможливість зняття санкцій з РФ, поки не буде встановлений мир в Україні й відновлена ​​її територіальна цілісність.

На зустрічах з американськими політиками Тимошенко має намір обговорити заходи з боротьби з корупцією для зміцнення демократії в Україні.

Як повідомляється на сайті «Батьківщини», до США також вирушили заступник голови партії, голова комітету Верховної Ради України з прав людини Григорій Немиря та голова парламентського комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко. Візит партійців до США триватиме з 29 січня до 4 лютого.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко пообіцяла змусити Росію компенсувати збитки від окупації АР КримСказано 18 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, що впродовж 29 січня моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 2260 порушень режиму припинення вогню в зоні бойових дій на Донбасі.

У березні цього року в Міжнародному суді ООН у Гаазі розпочнуться слухання за позовом України проти Росії.

«Слово і Діло» зафіксувало 182 обіцянки народного депутата України Юлії Тимошенко, 72 з яких вона виконала. Коефіцієнт її відповідальності – 40%. Із повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: