Два роки керівництва Львівською ОДА: як виконує обіцянки Олег Синютка?

Читать на русском

26 грудня – особлива дата для голови Львівської ОДА Олега Синютки: саме цього дня спливає 2 роки з моменту його призначення на цю посаду. За це час він зумів виконати 22 власних обіцянки, тобто 39% від загальної кількості. При цьому в рейтингу відповідальності губернаторів областей Синютка посідає невисоке 11-те місце.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка пообіцяв забезпечити обладнанням Новояворівську районну лікарню №1Сказано 16 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Найбільше його обіцянок присвячено галузі розбудови інфраструктури, розвитку охорони здоров’я, транспорту та фінансам. Так, чи не найважливішими серед виконаних обіцянок львівського губернатора є такі, як забезпечення обладнанням Новояворівської лікарні №1, побудова двох асфальтних заводів та ремонт доріг у низці районів області.

Серед, обіцянок, що, на жаль, уже були провалені львівським обласним головою, вирізняються такі: завершення у 2015 році ремонту дороги Львів-Славське, заборона діяльності перевізників, які до кінця 2015 року не встановили GPS-пристрої та здача у 2016 році в експлуатацію Львівського перинатального центру (центр перебуває на тривалій реконструкції, що не завершиться до кінця поточного року).

До зобов’язань, виконання яких від губернатора найбільше чекають жителі області, належать відкриття відділень гемодіалізу у Стрийському та Буському районах, запуск у 2017 році заводу з виробництва кабельних мереж та зведення до листопада 2017 року вітроелектростанції з шістьма турбінами.

Найбільш активно голова Львівської області роздавав обіцянки не на початку губернаторської каденції, як це зазвичай буває, а лише після півроку роботи – у другому півріччі 2015 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: