Екс-заступник Насалика не задекларував віллу в Іспанії – відео

Читать на русском

Екс-заступник міністра енергетики і вугільної промисловості України Ігор Діденко не вказав у електронній декларації іспанський маєток своєї родини.
Фото: www.radiosvoboda.org

Екс-заступник міністра енергетики і вугільної промисловості України Ігор Діденко не вказав у електронній декларації іспанський маєток своєї родини.

Про це йдеться у розслідуванні «Рівняння на президента» програми «Схеми», пише «Слово і Діло».

У декларації чиновника за 2015 рік, яку він як особа, яка займає відповідальне чи особливо відповідальне становище, подав до 1 листопада, закордонна нерухомість не вказана.

Суд зобов'язав НАБУ розпочати розслідування проти міністра НасаликаСолом'янський районний суд міста Києва зобов'язав Національне антикорупційне бюро України внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про нібито скоєння злочинів міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом.

Натомість Діденко задекларував іспанську фірму Eurobiuldings Investments (SLU), якою керує його дружина Ольга. В офіційних документах вона і директор, і адміністратор.

Згідно з даними іспанських реєстрів, ця юридична особа має на праві власності маєток на каталонському узбережжі Коста-Брава, оцінений в понад півтора мільйона євро.

Нагадаємо, раніше журналісти дізнались, що мер Києва Віталі Кличко не вказав у декларації зарубіжні будинки родини.

Схеми: рівняння на президентаРадіо Свобода онлайн

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: