Українці отримали можливість швидко дістатися Праги за 15 євро

Читать на русском
Автобус відправлятиметься з Мукачева о 23:00, з Ужгорода – о 00:20. Зворотній рейс із Кошице стартує о 5:00.

З 11 грудня на маршруті Мукачево-Ужгород-Кошице відкривається додатковий маршрут, завдяки якому пасажири зможуть доїхати із Закарпаття до чеської столиці за 14,8 євро.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

Автобус відправлятиметься з Мукачева о 23:00, з Ужгорода – о 00:20, час прибуття на залізничний вокзал у Кошице – 4:30, звідки о 5:00 відправляється потяг у Прагу. Таким чином, пасажири зможуть дістатися столиці Чехії о 13:19.

Зворотній рейс із Кошице стартує о 5:00. Він підлаштований під нічний поїзд із Праги, який відправляється з чеської столиці о 20:13, а прибуває в друге місто Словаччини о 4:32. В Ужгород пасажири прибуватимуть о 10:15, в Мукачево – об 11:25.

На шляху з Кошице до Мукачево автобус робитиме зупинки в Міхаловце, Собранце та Ужгороді. При цьому на новому рейсі в українських містах трохи змінені місця зупинок. В Ужгороді нова зупинка буде розташовуватися на залізничному вокзалі на вулиці Станційній, 9, в Мукачеві – на вулиці Василя Стуса, 1а. На чинному рейсі зупинки залишаються на старому місці – на автовокзалах.

Андрій ІллєнкоГолова Київської міської організації Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
Створити пільгові умови повернення українських заробітчан додомуСказано 28 жовтня 2012 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відзначимо, на наступні 5-7 років основним критерієм успішності роботи українського уряду та зростання економіки буде здатність забезпечити зайнятість усередині країни.

Раніше прем'єр-міністр Чеської Республіки Богуслав Соботка запевнив, що в так званих «ЛНР/ДНР» не буде дипломатичних місій у країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: