Опалення – Як «Київенерго» подавало тепло в будинки киян

Читать на русском

За інформацією на ранок четверга 20 жовтня 2016, в Києві тепло подається не у всі будинки, а лише в 97% житлового фонду столиці.

Редакція «Слово і Діло» підготувала графічний матеріал присвячений темі, як столична компанія «Київенерго», яка постачає тепло і електроенергію в будинки киян, готувалася до опалювального сезону в період з 2011 по 2016 рік.

Як бачимо, гіршим сезоном за минулі шість років виявився опалювальний сезон 2015/16 рр, коли кількість підключених до тепла будинків було 96% від загальної кількості. В цілому компанія справлялася з покладеними на неї обов'язками.

Нагадаємо, що офіційно опалювальний сезон в Україні починається 15 жовтня. Однак передбачено виключення. Згідно з чинним законодавством, початок і закінчення опалювального сезону встановлюються в кожному регіоні окремо, згідно з відповідними розпорядженнями місцевих органів самоврядування.

Початок опалення приміщень повинно початися в тому випадку, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становить +8°С або нижче.

Більш детально дивіться в графічному матеріалі нижче:

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: