Порошенко оголосив конкурс на вакансії голів місцевих держадміністрацій у трьох областях

Читать на русском
Петро Порошенко оголосив конкурс на зайняття вакантних посад голів місцевих державних адміністрацій: Київської обласної, 8 районних в Одеській і 3 районних у Черкаській областях.

Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на заміщення вакантних місць голів місцевих державних адміністрацій. Зокрема, в Київській обласній, 8 районних в Одеській і 3 районних у Черкаській областях.

Про це повідомляється на офіційному сайті Глави держави, відповідне розпорядження №251/2016-рп президент підписав згідно з ч. 2 ст. 23 закону «Про державну службу» в п'ятницю, передає «Слово і Діло».

Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування.

Згідно з розпорядженням, конкурс буде проводитися на посади голів Балтської, Білгород-Дністровської, Іванівської, Миколаївської, Овідіопольської, Роздільнянської, Тарутинской, Татарбунарської райдержадміністрацій Одеської області, а також Каменської, Смілянської та Черкаської райдержадміністрацій Черкаської області.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що новий Верховний суд України буде сформовано до кінця 2016 рокуСказано 28 червня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Розпорядженням також затверджено умови проведення конкурсу на зайняття голів місцевих державних адміністрацій, в яких зазначено перелік документів, які необхідно подати кандидату, посадові обов'язки голів держадміністрацій, умови оплати праці.

Кандидат повинен мати вищу освіту ступеня магістра, вільно володіти державною мовою, мати щонайменше семирічний стаж роботи, у тому числі не менше трьох років на держслужбі в категоріях «А» або «Б», або на керівних посадах у відповідній сфері. Крім того, від кандидата вимагається знання українського законодавства (Конституція, ряд кодексів і законів, в т. ч. у сфері фінансів та інформації), професійні знання, наявність лідерських та управлінських навичок,

Відповідно до доданої інформації, голови місцевих державних адміністрацій будуть призначатися на посаду на строк повноважень президента України.

Конкурс відбудеться 10 жовтня 2016 року о 10:00 в Києві по вул. Прорізна, 15, де розташовується Головне управління державної служби України.

Раніше був оголошений конкурс на посади голів Житомирської та Харківської облдержадміністрацій.

Нагадаємо, 10 вересня Петро Порошенко звільнив із займаної посади голову Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: