ГПУ направила запит про екстрадицію Каськіва

Читать на русском
ГПУ направила в Панаму запит про екстрадицію в Україну екс-главу Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислава Каськіва.
Владислав Каськів

Генеральна прокуратура направила в Панаму запит про екстрадицію в Україну колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив заступник генерального прокурора Євген Єнін, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські Новини».

За його словами, ГПУ передала Міністерству закордонних справ оригінали документів про екстрадицію Каськіва.

«Наше клопотання про видачу Каськіва вже було передано до Міністерства закордонних справ України, і тепер уже дипломатичними виконавцями зазначені документи будуть направлені панамської стороні», - зазначив заступник генпрокурора.

Також, Енин повідомив, що поки ГПУ не володіє достовірною інформацією про запобіжний захід, обраний Каськіву панамської стороною.

«Ми клопотали про укладення його під варту. І вже в найближчі дні, я сподіваюся, ми будемо знати рішення по цьому клопотанню. Сьогодні у нас є інформація, що пан Каськів перебуває під контролем панамської влади », - заявив він.

Нагадаємо, раніше в ГПУ заявили, що готують матеріали для передачі Україні екс-глави Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислава Каськіва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: