Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 21 серпня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

За минулу добу російські окупаційні війська 71 раз відкривали вогонь по позиціях підрозділів cил АТО.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики на ділянці Авдіївка - північні окраїни Горлівки вели вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а з настанням темного часу доби провели серію обстрілів Авдіївки з важкої артилерії. Два десятка снарядів калібру 152 мм і більше чотирьох десятків 122 мм снарядів випущені в бік позицій сил АТО. Ще десяток 122 мм снарядів противник розстріляв по укріпленнях на північ від Красногоровки. В Авдіївці до того ж окупанти застосували БМП, а в Кірово і Світлодарську - міномети калібру 82 мм.

На маріупольському напрямі сепаратисти обстрілювали з мінометів різного калібру і гранатометів Новогригорівку та Старогнатівку, Талаківку, Широкине, Красногорівку, Мар'їнку та Новотроїцьке. По укріпленнях в Новогригорівці, Мар’їнці та Широкиному ворожий вогонь вівся також з кулеметів великого калібру. У Широкиному до того ж активізувався снайпер. У Талаківці, Красногорівці та Мар’їнці супротивник задіяв бронетехніку.

На Луганщині вогонь з мінометів та гранатометів противник вів по Новозванівці та Кримському, стрілецьку зброю застосував у Новоолександрівці та Золотому. У Новоолександрівці також активність проявив ворожий снайпер.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: