Кабмін закрив питання фінансування ремонту дороги Одеса-Рені

Читать на русском
Завершення ремонтних робіт на стратегічно важливому об'єкті інфраструктури очікується до кінця осені.
Саакашвілі на одній з ділянок дороги Одеса-Рені

Кабінет міністрів України виділив решту обсягу фінансування ремонту дороги Одеса-Рені в розмірі 400 млн грн.

Таким чином, весь обсяг фінансування в розмірі 1,1 млрд грн, як обіцяно, виділений, пише на своїй сторінці в Facebook губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні великий день для області, а також для мене особисто. Остаточно виділено 1 мільярд 100 мільйонів гривень на відновлення дороги Одеса-Рені й розгорнуто повний фронт робіт на кількох десятках пошкоджених ділянок», – зазначив він.

Завершення ремонтних робіт на стратегічно важливому об'єкті інфраструктури очікується до кінця осені.

«Наступного року ми маэмо з'єднати хорошою дорогою весь північ області та Одесу, чим вирішимо дорожнє питання для Балти, Кодими, Червоних вікон, Роздільнянського та Котовського районів, тобто ще приблизно для 300 тисяч жителів на додачу до півмільйона жителів Бессарабії, для яких це питання ми вирішимо вже цього року завдяки трасі Одеса-Рені», – поінформував глава Одеської ОДА.

Вчора стало відомо, що ремонт траси Одеса-Рені вже обійшовся Держбюджету в 700 млн грн. На будівництво дороги планували виділити ще 400 млн грн.

«Слово і Діло» зафіксувало 30 обіцянок глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, 13 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 43%. З повним переліком обіцянок губернатора можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: