Омелян розповів, скільки іноземні кредитори готові вкласти в українські дороги

Читать на русском
Міністерство інфраструктури України відзначає звернення азербайджанських, турецьких, італійських, німецьких компаній, які готові приходити в Україну й будувати якісні дороги.
Володимир Омелян

Всесвітній банк готовий надати на ремонт українських доріг $1 млрд, ще близько $700 млн готовий надати Європейський банк реконструкції іта розвитку.

Про це розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян у ефірі «5 каналу» передає «Слово і Діло».

«Світовий банк готовий надати на ремонт українських доріг приблизно мільярд доларів США, ще близько 700 млн готовий надати Європейський банк реконструкції та розвитку. Однак наразі на ремонт українських доріг використовується не більше 10% цільової міжнародної допомоги», – сказав Омелян.

Він також додав, що Міністерство інфраструктури України відзначає звернення азербайджанських, турецьких, італійських, німецьких компаній та інших держав світу, які готові приходити в Україну й будувати якісні дороги.

Як повідомлялося раніше, Україна хоче застосувати американський досвід у реформуванні об'єктів інфраструктури, зокрема дорожнього господарства.

«Слово і Діло» зафіксувало сім обіцянок міністра інфраструктури України. Всі вони перебувають у процесі виконання. З повним переліком обіцянок Володимира Омеляна можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: