«Укрзалізниця» буде реформована шляхом впровадження тендерів – Бальчун

Читать на русском
Головною метою дій керівництва Укрзалізниці в найближчі 6 місяців стане боротьба з корупцією, зокрема через впровадження тендерів.

«Укрзалізниця» представила Міністерству інфраструктури детальний план модернізації, до якої включені дії з відновлення нормальної діяльності компанії з описом декількох сотень різних заходів.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Бальчун, передає «Слово і Діло».

«Істотна зміна підходів – специфікації тендерів, які готуються під реалізацію проектів, мають давати можливість отримати якомога більш ринкові пропозиції», – зазначив він.

За його словами, головною метою дій керівництва «Укрзалізниці» в найближчі 6 місяців стане боротьба з корупцією, зокрема через впровадження тендерів.

«Укразалізниця» очікує внесення змін до пасажирських перевезень, підготовка до модернізації рухомого складу, запуск нових поєднань і поліпшення сервісу для пасажирів.

В «Укрзалізниці» озвучили суму інвестицій на потреби підприємства в 2016 роціВ. о. голови «Укрзалізниці» повідомив, що підприємство отримає трохи менше 11 млн гривень капітальних інвестицій.

У вантажних перевезеннях діяльність «Укрзалізниці» буде спрямована на виключення корупції перш за все в непрозорому розподілі вагонів. Завдяки комп'ютерній системі, пілотний варіант якої впровадять найближчими днями, вагони між клієнтами будуть розподілятися в автоматичному режимі.

Бальчун додав, що в планах «Укрзалізниці» – перевірка тарифної політики, активна міжнародна діяльність, створення міжнародної марки UZ Cargo International.

Як повідомлялося раніше, ПАТ «Укрзалізниця» та ДП «Антонов» підписали з General Electric меморандум про співпрацю у виробництві та передачі технологій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: