Бальчун хоче відмовитися від непрофільних активів в «Укрзалізниці»

Читать на русском
Голова правління ПАТ Укрзалізниця Войцех Бальчун хоче відмовитися від непрофільних активів, які належать держпідприємству.
Войцех Бальчун

Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Бальчун хоче відмовитися від непрофільних активів, які належать держпідприємству.

Про це він заявив у ході зустрічі в Американській торговій палаті в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Нам не потрібні готелі, спортивні клуби, лікарні. Ми маємо зосередитися на основних джерелах доходу від нашої діяльності», – зазначив Бальчун.

За його словами, «Укрзалізниці» потрібна нова бізнес-модель, яка зможе допомогти підприємству вийти на міжнародний рівень. Також Бальчун зазначив, що необхідно розвивати сегмент роботи вантажного рухомого складу. На думку глави «Укрзалізниці», дефіцит парку вантажних вагонів у підприємстві становить 10 тисяч одиниць.

«Нам потрібно позбавитися кількох депо, спростити великий обсяг технічної документації», – додав він.

Нагадаємо, раніше новий глава правління «Укрзалізниці» Войцех Бальчун пообіцяв провести професійний конкурсний відбір у вищому керівництві компанії.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: