Бурбак проігнорував обіцянку ініціювати розпуск міськради Чернівців

Читать на русском
Підставою для розпуску Чернівецької міськради є низка ухвалених ним незаконних рішень, одне з яких на сьогоднішній день судом було визнано неправомірним.
Максим Бурбак

Глава фракції «Народного фронту» у Верховній Раді Максим Бурбак не спромігся зареєструвати постанову про розпуск Чернівецької міської ради.

12 лютого 2016 року Бурбак заявив, що ініціюватиме рішення парламенту про розпуск Чернівецької міської ради та призначення позачергових виборів. Факт цієї обіцянки доступний на відео (25:48).

Максим Юрійович наголосив, що підставою для розпуску Чернівецької міськради є низка ухвалених ним незаконних рішень. Тим більше, що на той момент одне з них судом уже було визнано неправомірним.

Однак станом на 19 липня 2016 року Максим Бурбак не спромігся зареєструвати у Верховній Раді проект постанови про розпуск Чернівецької міської ради та призначення позачергових виборів.

«Слово і Діло» зафіксувало 60 обіцянок глави фракції «Народного фронту» Максима Бурбака, 29 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 48%. Із повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: