Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бурбак заявив, що ініціюватиме рішення парламенту про розпуск Чернівецької міської ради та призначення позачергових виборів

12 лютого 2016 року народний депуат України Максим Бурбак заявив, що буде ініціювати рішення парламенту про розпуск Чернівецької міської ради та призначення позачергових виборів (відео:25:48). Парламентарій стверджує, що підставою для прийняття вказаної постанови можуть бути незаконні рішення, які приймались міською радою. На сьогоднішній день одне з них вже було визнане судом неправомірним. За його словами, в діючому складі міська рада та голова міста Олексій Каспрук працювати не будуть.
Не виконано
Сказано 12 лютого 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=dyui6ZEC-h8
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=15655&SKL=9
  • http://chv.tv/nardepy-maksym-burbak-ta-mykola-fedoruk-zareyestruvaly-postanovu-pro-pryznachennya-perevyboriv-chernivetskoyi-miskrady.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=62228

Результат

Станом на 19 липня 2016 року Максим Бурбак не зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про розпуск Чернівецької міської ради та призначення позачергових виборів. Обіцянку вважаємо невиконаною, так як в поточному році, за відсутністю відповідної постанови вибори проведені не будуть.

Варто зазначити, що 11 липня 2017 року лідер фракції особисто підготував та вніс до Верховної Ради проект постанови про призначення позачергових виборів депутатів Чернівецької міської ради 26 листопада 2017 року. Обіцянка не переноситься в категорію виконаних, так як в поточному році нардепом була дана подібна.