В інциденті з Дейдеєм та Кривенком розбереться генпрокурор

Читать на русском
Генеральний прокурор Юрій Луценко розгляне рапорт керівника САП Назара Холодницького щодо інциденту з Дейдеєм та Кривенком.
Юрій Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко розгляне рапорт керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, в якому той просить порушити провадження щодо дій народного депутата Євгенія Дейдея.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Холодницького, в конфлікті між його заступником Віктором Кривенком та нардепом Дейдеєм він вбачає протиправний умисел щодо перешкоджання діяльності прокурорів САП.

«Звернувся до генерального прокурора України Юрія Луценка з рапортом про внесення відомостей за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань та початку досудового розслідування за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 343 та ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України», – заявив керівник САП.

Також, на переконання Холодницького, нардеп чинив тиск на суд із метою «ухвалення рішення всупереч вимогам закону та демонстрував відкриту зацікавленість у звільненні від кримінальної відповідальності».

Нагадаємо, 17 липня Солом'янський районний суд міста Києва арештував заступника глави правління «Нафтогазу»-голову наглядової ради Одеського припортового заводу Сергія Перелому на 60 діб із можливістю внесення застави розміром 80 мільйонів гривень. Водночас прокурори САП вимагали заставу в 205 млн гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: