Карта АТО: ситуація на сході України на 3 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 3 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики використовуючи міномети калібру 120 мм, намагався поцілити по декількох опорних пунктах сил АТО в районі Пісків та Опитного. Також, починаючи з 20 години по наших бійцях було випущено 86 мін з мінометів калібру 82 мм та 10 великокаліберних мін. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів були обстріляні опорні пункти сил АТО в районі Авдіївки.

Окрім того, з 82 та 120 мм мінометів сепаратисти обстрілювали позиції ЗСУ на шахті Бутівка, а з великокаліберних кулеметів, озброєння БМП та 82 мм мінометів – неподалік Луганського, Зайцевого та Троїцького.

На Маріупольському напрямку проросійські бандформування з мінометів калібру 82 та 120-мм обстріляли сили АТО в районі Новотроїцького та поблизу Павлопіля. Також неподалік Березового та Гнутового позиції українських підрозділів декілька разів були обстріляні зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів, а в районі Широкиного, Славного та Тарамчука – з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку українська армія були обстріляна з стрілецької зброї та гранатометів біля Новозванівки, а в районі Станиці Луганської – з АГС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: