Карта АТО: ситуація на сході України станом на 15 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 15 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілювати українські позиції.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли з АГС та кулеметів великого калібру українські позиції поблизу Луганського, Пісків та Верхньоторецького, а укріплення поруч з Авдіївкою – з міномета та АГС.

На Світлодарській дузі сепаратисти 6 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО в Зайцевому – з мінометів калібру 120 та 82-мм, гранатометів і кулеметів, а в Новгородському та Майорську – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку близько 19 години бойовики з танку випустили по позиціям сил АТО 18 снарядів та з мінометів калібру 82 мм – 25 мін в районі Новотроїцького. Також російські терористи обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції ЗСУ у Мар'їнці, Красногорівки, Широкіному та Талаківки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: