Карта АТО: ситуація на сході України станом на 3 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 3 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба в зоні АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування застосували РСЗВ «Град».

Обстріли:

На Донецькому напрямку терористи здійснили 34 обстріли укріплень українських бійців. Так, бойовики з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру вели вогонь по опорних пунктах поруч з Троїцьким, Красногорівкою, Опитним, Пісками, Зайцевим та Луганським.

Також, приблизно о 5 годині ранку сепаратисти, грубо порушуючи Мінські домовленості, обстріляли українські опорні пункти в Красногорівки з РСЗВ «Град».

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали з 82 та 120 мм мінометів позиції сил АТО під Гнутовим та Талаківкою, з БМП-2 під Новотроїцьким та Гранітним. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по опорних пунктах поблизу Мар'їнки.

Крім того, о 21 годині диверсійно-розвідувальна група проросійських сепаратистів з ручних гранатометів та стрілецької зброї обстріляли опорний пункт поруч з Новотроїцьким. Отримавши відповідь від ЗСУ супротивник втік з полю бою.

Загалом протягом минулої доби було зафіксовано 65 обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: