Карта АТО: ситуація на сході України станом на 2 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 2 січня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Попри новорічні свята бойовики продовжують обстріли українських військових у зоні АТО. Загалом, впродовж доби сепаратисти 22 рази порушили умови припинення вогню.

Обстріли:

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування прицільно обстріляли зі стрілецької зброї українські позиції в районі Сартани, а з великокаліберних кулеметів – у Широкиному.

На Донецькому напрямку бойовики били в бік сил АТО в районі Зайцевого, з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї.

Біля Новгородського бандити обстріляли з гранатометів опорні пункти Збройних сил України, а з великокаліберних кулеметів – біля Артемового.

Біля Світлодарська під вогнем ворожих гранатометів та автоматичної стрілецької зброї опинилось Луганське. Ще східніше бойовики з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї гатили по позиціях українських солдатів поруч із Троїцьким.

Також, проросійські бандформування зі стрілецької зброї та гранатометів били по Пісках, Опитному та південніше Авдіївки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: