«Опоблок» намагається незаконно призначити секретаря міськради Дніпропетровська

Читать на русском
Нардеп Андрій Денисенко заявив, що фракція «Опоблоку» в Дніпропетровський міськраді хоче провести незаконне голосування на посаду секретаря.

Народний депутат України Андрій Денисенко заявив, що фракція «Опозиційного блоку» в Дніпропетровський міській раді хоче провести незаконне голосування на посаду секретаря.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Саме зараз «Опоблок» і «Громадська сила» намагаються провести рейдерське захоплення Дніпропетровської міської ради. Попри оголошену міським головою Борисом Філатовим перерву в засіданні сесії, вони намагаються провести незаконне голосування за свого ставленика на посаду секретаря міськради – Загіда Краснова», – пише нардеп.

За його словами, це сталося після того, як було провалено голосування за кандидатуру секретаря міськради, погоджену фракціями «УКРОПу», «Самопомочі» та «Блоку Петра Порошенка», Каміля Примакова.

«3 бюлетені з 33, які взяли представники патріотичних фракцій, виявилися зіпсованими. Ми ще розберемося з цим і обов'язково покараємо зрадників», – зазначив Денисенко.

Нагадаємо, раніше новообраний міський голова Дніпропетровська Борис Філатов заявив, що він та його партія «УКРОП» підтримують кандидатуру лідера фракції «Блоку Петра Порошенка» Каміля Примакова на посаду секретаря міської ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: