Філатов хоче бачити секретарем міськради людину з команди Президента

Читать на русском
Борис Філатов заявив, що він та його партія підтримують кандидатуру лідера фракції «БПП» Каміля Примакова на посаду секретаря міської ради.

Новообраний міський голова Дніпропетровська Борис Філатов заявив, що він та його партія «УКРОП» підтримують кандидатуру лідера фракції «Блоку Петра Порошенка» Каміля Примакова на посаду секретаря міської ради.

Про це він розповів в інтерв'ю «Главкому», передає «Слово і Діло».

«З партією «Солідарність» у нас є корінні розбіжності з приводу цілої низки питань: Мінські домовленості, кадрові призначення, реформа в армії, економічні реформи тощо. На місцевому рівні пан Примаков не має стосунку ані до першого, ані до другого, ані до третього, ані до десятого», – заявив Філатов.

Корбан балотуватиметься в Раду по округу Філатова

За його словами, зараз політичні розбіжності мають перейти до звичайного робочого процесу, адже завдання мера міста – представляти територіальну громаду, а не розділяти її за політичними поглядами.

«Якщо ви помітили, я навіть «Опозиційний блок» зараз особливо не критикую. Тому що я розумію, що у них за чисельністю перша фракція в раді. За них проголосувала половина міста. Звичайно, я можу всіх послати, і в результаті тут вся робота відразу розвалиться. Але моє завдання – знаходити спільні інтереси та приводити їх до спільного знаменника», – зазначив Філатов.

Також мер Дніпропетровська повідомив, що кандидатуру Каміля Примакова йому порадила група народних депутатів від «БПП «Солідарність», що представляють Дніпропетровськ: Максим Курячий, Андрій Павелко та інші.

Крім того, як стверджує Філатов, точаться різні розмови щодо альтернативної кандидатури на посаду секретаря міської ради. Наприклад, деякі розглядають Загіда Краснова. Щоправда, за його словами, частина депутатів «Опозиційного блоку» виступають проти його кандидатури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: