Нардеп від «Народного фронту» подав до суду на Саакашвілі

Читать на русском
Нардеп від фракції «Народного фронту» Андрій Іванчук подав до суду на губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі.

Глава комітету Верховної Ради з питань економічної політики, народний депутат від фракції «Народного фронту» Андрій Іванчук подав до суду на губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі.

Про це нардеп розповів у випуску програми Соні Кошкіної «Лівий берег», передає «Слово і Діло».

«Коли тебе ображають, то перша реакція така: хочеться по-чоловічому розібратися з проблемою. Але, враховуючи свій статус, я цього собі дозволити не можу. Тому прийняв дуже просте рішення: я подав до суду на пана Саакашвілі», – заявив Іванчук.

Саакашвілі: ГПУ воліє не чіпати членів «тіньового уряду»Незважаючи на очевидні факти порушень закону деякими впливовими українськими політиками, ГПУ воліє робити вигляд, що жодних порушень не існує.

За його словами, губернатор не має об'єднувати в собі функції і генерального прокурора, і Верховного судді. Також Іванчук звинуватив губернатора Одеської області в тому, що своїми словами на його адресу він виконує чиїсь замовлення.

«Коли буде рішення суду, я подивлюся на пана Саакашвілі, як він буде спростовувати брехню. Мені шкода, що він висловлює не власні думки, а озвучує чиїсь замовлення», – сказав нардеп.

Крім того, на переконання Іванчука, діяльність прем'єр-міністра Арсенія Яценюка торкнулася інтересів дуже багатьох осіб і вони вирішили помститися за допомогою фінансових можливостей і медіаресурсів.

За інформацією деяких ЗМІ, Андрій Іванчук та Ігор Коломойський заробляють на одній з схем з виробництва біоетанолу з компанії «Техінсервіс». Група «Приват» через свої офшорні компанії створила компанію «Техінсервіс», яка є великим постачальником устаткування для виробництва біоетанолу. Також із цією компанією пов'язаний і Андрій Іванчук. Докладніше можна прочитати тут.

Нагадаємо, 1 листопада голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі закликав правоохоронні органи притягнути прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та його «давнього друга» нардепа Андрія Іванчука до відповідальності. Також він звинуватив даних осіб у зв'язках з олігархом Ігорем Коломойським.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: