Президента просять зняти Вілкула з виборів мера Дніпропетровська

Читать на русском
У Дніпропетровську хочуть не допустити народного депутата України Олександра Вілкула до виборів мера міста.

У Дніпропетровську хочуть не допустити народного депутата України Олександра Вілкула до виборів мера міста.

Відповідна петиція була зареєстрована на сайті Президента України, передає «Слово і Діло».

Мешканка Дніпропетровська подала петицію, у якій просить не допустити заступника глави фракції «Опозиційного блоку», народного депутата Олександра Вілкула до участі у виборах мера міста. У петиції повідомляється, що за часів Євромайдану, а саме в січні-лютому 2014 року, Вілкул возив «тітушок» до будівлі Дніпропетровської ОДА.

На цей момент під даною петицією підписалося 168 осіб.

Боротьба за крісло мера Дніпропетровська: аналіз потенційних кандидатів«Слово і Діло» з'ясувало, яким політичним, діловим, а також інформаційним ресурсом володіють потенційні кандидати в мери Дніпропетровська.

Як відомо, крім Олександра Вілкула, поборотися за крісло мера збираються й інші кандидати. Нещодавно член політичної партії «УКРОП», народний депутат і в минулому заступник голови Дніпропетровської ОДА з внутрішньої політики Борис Філатов заявив про свою участь у виборах мера міста.

Свій кандидат є і у пропрезидентської партії «Блок Петра Порошенка-Солідарність». Ним став нардеп від «БПП» Максим Курячий. Крім них, у виборах також візьмуть участь екс-депутат Дніпропетровської міськради Загід Краснов і Галина Булавка.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: