«БПП» висуне в мери Одеси Сашу Боровика – Саакашвілі

Читать на русском
«Блок Петра Порошенка» висуне кандидатом в мери Одеси помічника одеського губернатора Саакашвілі Сашу Боровика.

«Блок Петра Порошенка» висуне кандидатом в мери Одеси радника одеського губернатора Саакашвілі Сашу Боровика.

Про це Міхеіл Саакашвілі повідомив у ході спільної прес-конференції з американським сенатором Джоном Маккейном, пише «Слово і Дело».

«Блок Петра Порошенка» висуне в мери Одеси Сашу Боровика. Саша Боровик - одесит, тут ріс, його батьки живуть тут. Водночас він дуже освічений, закінчив Гарвардський університет і займався у нас весь цей час реформами... Дійсно нове, прогресивне обличчя України ... Але, звичайно, я буду працювати з будь-яким мером, якого виберуть», - заявив Саакашвілі.

Боровик нічого не зробив у міністерстві, тому від нього відмовилися – АбромавичусМіністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив, що однією з причин відмови від послуг Саши Боровика була відсутність результатів його роботи.

Нагадаємо, до роботи в Одеській обласній адміністрації Саша Боровик обіймав посаду радника міністра економічного розвитку. Тим часом, в Одесі вже зареєстровані перші кандидати в мери, серед яких - Геннадій Труханов, Едуард Гурвіц і Світлана Фабрикант.

Сам Міхеіл Саакашвілі категорично відмовився брати участь у місцевих виборах - ані в якості кандидата в місцеві ради, ані в якості претендента на мерське крісло.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: