Боровик пояснив, з чим пов'язаний конфлікт Саакашвілі і Коломойського

Читать на русском
Конфлікт нинішнього глави Одеської області Міхеїла Саакашвілі з бізнесменом Ігорем Коломойським виник ще в Грузії, коли українському олігарху не дали того, що він хотів.

Конфлікт нинішнього глави Одеської області Міхеіла Саакашвілі з бізнесменом Ігорем Коломойським виник ще в Грузії, коли українському олігарху не дали того, що він хотів.

Про це в інтерв'ю Forbes повідомив радник керівника Одеської ОДА Саша Боровик, пише «Слово і Діло».

«Він хотів якихось пільг і привілеїв. Він хотів щось приватизувати, йому не дали. До нього прийшли і сказали: «Ти винен податок. Або ти платиш стільки зараз...» Чесно, я не сильно вникав, але, наскільки я пам'ятаю, Коломойський дуже серйозно образився за щось у Грузії», – розповів Боровик.

Саакашвілі запевнив, що не буде переходити в урядСказано 14 липня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Як зазначає радник Саакашвілі, Коломойський намагався якось домовитися, а тепер той конфлікт відновився. Крім того, у Коломойського багато інтересів в Одесі, в тому числі – і політичний, стверджує Боровик.

«У нас є таке відчуття, що він намагається підірвати наш авторитет, нашу позицію. Це наче війна. Вона, з моєї точки зору, несерйозна в тому сенсі, що мені дуже важко сприймати пана Коломойського всерйоз. І мені іноді здається, що йому подобається ця роль», – вважає він.

Нагадаємо, раніше Міхеіл Саакашвілі стверджував, що вже неодноразово отримував погрози від Коломойського і стикався зі спробами дати хабар його команді, коли він займав пост президента Грузії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: