Україна купила у Польщі два комплекти безпілотників FlyEye

Читать на русском
Згідно з укладеними контрактами, Збройним силам України було поставлено всього два комплекти безпілотних авіаційних комплексів FlyEye польського виробництва.

Секретар РНБО Олександр Турчинов частково виконав свою обіцянку про закуівлю Україною безпілотних авіаційних комплексів польського виробництва.

Відповідну обіцянку, як зафіксувало «Слово і Діло», Турчинов дав ще рік тому.

У лютому в Міністерстві оборони України повідомили, що в 2014 році був укладений державний контракт на закупівлю польських безпілотних літальних апаратів.

Згідно з укладеними контрактами, Збройним силам України було поставлено всього два комплекти безпілотних авіаційних комплексів FlyEye польського виробництва.

Станом на сьогоднішній день, згідно з укладеними контрактами, Збройним силам України було поставлено всього два комплекти безпілотних авіаційних комплексів FlyEye.

Із застосуванням міні-безпілотника FlyEye у Польщі була створена система артилерійської розвідки. В цілому літальний апарат отримав високі оцінки в ході аналізу українськими військовими.

Нагадаємо, під час відвідування виставки озброєнь IDEX в Об'єднаних Арабських Еміратах українська делегація підписала контракт про постачання французьких безпілотників і засобів радіоелектронної боротьби.

У червні поточного року Президент України Петро Порошенко заявив, що вітчизняний авіазавод «Антонов» може виробляти сучасні безпілотники та розробляти нову авіатехніку. А вже наступного місяця міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв, що кожний бойовий підрозділ Нацгвардії отримає безпілотну розвідку вітчизняних комплексів «Фурія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: