Франція поставлятиме в Україну безпілотники – РНБО

Читать на русском

Під час відвідування виставки озброєнь IDEX в Об'єднаних Арабських Еміратах українська делегація підписала контракт про постачання французьких безпілотників і засобів радіоелектронної боротьби.

Про це в ході брифінгу заявив перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський, передає «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

«Ми підписали угоду з французькою компанією «Талес» на поставку безпілотних апаратів та засобів радіоелектронної боротьби. Також ми проговорили досить велику кількість контрактів, які будуть реалізовані найближчим часом з низкою американських компаній», – повідомив Гладковський.

Крім того, як стверджує Гладковський, українська компанія «Мотор Січ» підписала договір з південноафриканської компанією на модернізацію вертольотів, яка раніше проводилася із залученням російських підприємств.

«Договори укладені на сотні мільйонів доларів з багатьма країнами і з експорту, і з імпорту, але я не хотів би до моменту їх виконання зараз оприлюднювати, бо багато інформації зараз використовується проти нас», – пояснив він.

Нагадаємо, 24 лютого Петро Порошенко здійснив робочий візит до Об'єднаних Арабських Еміратів, де відвідав Міжнародну виставку оборонної промисловості IDEX-2015 і домовився про постачання зброї для України. Сьогодні у МЗС ОАЕ спростували цю інформацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: