Домовилися: «Народний фронт» об'єднався з «Блоком Петра Порошенка»

Читать на русском
Пропрезидентська політична сила «Блок Петра Порошенка» і партія прем'єра «Народний фронт» підписали угоду про об'єднання.

Пропрезидентська політична сила «Блок Петра Порошенка» і партія прем'єра «Народний фронт» підписали угоду про об'єднання.

Про це повідомив народний депутат «Народного фронту» Андрій Тетерук, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, «БПП» і «НФ» погодили спільний похід на майбутні місцеві вибори в Україні.

За інформацією LB.ua, підписання угоди відбулося кулуарно, про його результати партії повідомляти не стали.

«Півторапартійна» система, або Епоха домінування «Блоку Петра Порошенка»Стало відомо, що політичні партії «Блок Петра Порошенка» і «Народний фронт» домовилися про повне об'єднання. Увійде до нової об'єднаної партії й «УДАР» Віталія Кличка.

Згідно з досягнутими домовленостями, на першому етапі буде створена єдина фракція, а також планується переформатування уряду. Наступний етап – об'єднання партій. Пропорція об'єднання (керівний склад) – 75 («БПП») на 25 («НФ»).

Для організації процесу об'єднання і координації дій створена Стратегічна рада з семи осіб: Петро Порошенко, Борис Ложкін, Володимир Гройсман, Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Арсен Аваков та Юрій Луценко.

Лідери політичних сил Петро Порошенко та Арсеній Яценюк мають право вето на рішення Стратегічної ради.

Крім того, як стало відомо сьогодні, цієї п'ятниці, 28 серпня, у Києві відбудеться з'їзд партій «Солідарність» і «УДАР», головним питанням якого стане входження політичної сили київського мера Віталія Кличка до партії Президента.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: