Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Хмельницький

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності й безвідповідальності депутатів мажоритарників в регіонах із відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

Найбільш відповідальним депутатом-мажоритарником Хмельниччини виявився Сергій Мельник. Показник у 62% його ефективності майже в 4 рази перевищив середній показник його колег по Україні. На другому місці опинився Олександр Герега (виконав рівно половину власних обіцянок), на третьому – Володимир Мельниченко (18%).

У той же час, аналіз невиконаних обіцянок депутатів від області показав, що найбезвідповідальнішим мажоритарником регіону виявився Віктор Бондар (88% невиконаних обіцянок), лідер попереднього рейтингу Сергій Мельник став другим за відсотком провалених обіцянок (32%), а Сергій Лабазюк – третім (22% невиконаних обіцянок).

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена.

Дослідження здійснювалось по всіх регіонах, а в ході формування даних про відповідальність і безвідповідальність бралися до уваги всі зареєстровані «Словом і Ділом» обіцянки депутатів-мажоритарників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: