Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаленко обіцяє відновити приміщення дитячого садка "Сонечко", що знаходиться в Бородянському районі Київської області

Перший заступник голови Київської ОДА і кандидат у народні депутати Ярослав Москаленко на своєму офіційному сайті розмістив пропозиції, які будуть ним реалізовані. Серед таких пропозицій є відновлення приміщення дитячого садка "Сонечко", що знаходиться в Бородянському районі Київської області. Як повідомляється на офіційному сайті Ярослава Москаленка, станом на 09.11.2012 р. завершується розробка проекту функціонального відновлення приміщення даного об'єкту.
Архів
Сказано 1 червня 2012 р.

Джерело

  • http://www.moskalenko2012.com/prop_106/
  • Лист Заступника голови Бородянської РДА С.А.Колосовського від 18 вересня 2013 року
  • http://www.president.gov.ua/documents/18026.html

Результат

У відповідь на інформаційний запит проекту "Слово і Діло" в Бородянській районній державній адміністрації 18 вересня 2013 року повідомили, що роботи з відновлення приміщення дитячого садка "Сонечко" планується розпочати в четвертому кварталі 2013 року. Наразі виготовлено проектно-кошторисну документацію, яка пройшла державну експертизу.

Додамо, що 27 серпня 2014 року Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради України сьомого скликання, призначивши позачергові вибори на 26 жовтня 2014 року.